وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

پرورش افکار، بی شک برترین مجموعه آموزش قانون جذب و موفقیت همیشگی در عرصه کسب و کار و روابط با دیگران است.
سعی کرده‌ایم مقالات مفید و به روز را در این قسمت از سایت پرورش افکار به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. تمام تلاش تیم توانمند پرورش افکار جمع آوری کامل ترین بانک مقالات برای شما دوستداران علوم ذهنی است.
آرزوی امیر شریفی درخشش ایران و ایرانیان است و پرورش افکار وسیله ما برای رسیدن به این هدف …

  • ۰
  • ۰

آیا میدانید چرا پولدار نمی شوید

پولدار شدن افراد,چرا پولدار نمی شوم,چرا پولدار نمی شویم

لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 29 امتیاز : 4.4]
 قانون جذب ثروت«چکار کنیم پولدار شویم؟»، «چرا پولدار نمی شوم؟» یا «چرا پولدار نمیشم؟» در کشوری مثل کشور ما، با فرصت‌ هایی که پیش رویمان است، چرا فقط تعداد کمی از افراد هستند که با استقلال مالی بازنشسته می‌ شوند؟ اخیراً پاسخ این سوال را پیدا کرده‌ ام و در سایت قانون جذب پرورش افکار منتشر نموده ام. به نظر من اینها ۵ دلیل اصلی است که جلوی پولدار شدن افراد را می‌ گیرد.

کی، من؟

مهمترین این دلایل، این است که هیچوقت برایشان اتفاق نمی‌ افتد. فرد متوسط در خانواده‌ ای بزرگ شده است که هیچوقت کسی که پولدار باشد را نمی‌ شناخته و ندیده است. به مدرسه می‌ رود و با آدمهایی معاشرت می‌ کند که پولدار نیستند. با آدم‌ هایی کار می‌ کند که پولدار نیستند. هیچ الگوی پولداری روبروی خود ندارد. اگر این برای ما هم پیش ‌آمده است، البته تا سن بیست سالگی، می‌ توانیم به یک فرد بالغ و کامل در جامعه تبدیل شویم اما هیچوقت برایمان پیش نیامده که بفهمیم ما هم می‌ توانیم یکی از افراد ثروتمند جامعه شویم.

به همین دلیل است که کسانیکه در خانواده‌ هایی که والدینشان پولدار هستند به دنیا می‌ آیند، احتمال اینکه در بزرگسالی افرادی ثروتمند شوند بسیار بیشتر است. بنابراین اولین دلیل اینکه چرا بیشتر ما پولدار نمی‌ شویم این است که هیچوقت برایمان اتفاق نمی‌ افتد. و البته، اگر هیچوقت برایمان اتفاق نیفتد، آنوقت هیچکدام از قدم‌ های لازم برای به واقعیت تبدیل کردن آن را برنخواهیم داشت.

 

پولدار شدن افراد,چرا پولدار نمی شوم,چرا پولدار نمی شویم

تصمیم بگیریم!

دومین دلیل که باعث می‌ شود پولدار نشویم این است که هیچوقت برای آن تصمیم نمی‌ گیریم. حتی اگر فردی کتاب بخواند، در جلسات سخنرانی شرکت کند، یا با افرادیکه از نظر اقتصادی موفق بوده‌ اند نشست و برخاست کند، تا زمانیکه برای متفاوت شدن تصمیم نگیرد، هیچ اتفاقی نمی‌ افتد. اگر برای برداشتن اولین قدم‌ ها تصمیم نگیرد، همان جا که هستیم خواهیم ماند. اگر به انجام کارهایی که همیشه می‌ کنیم، ادامه دهیم، به همان جایی خواهیم رسید که همین امروز هستیم.

چرا ما پولدار نیستیم؟ دلیل اصلی عدم موفقیت و شکست این است که اکثریت آدم‌ ها برای موفق شدن تصمیم نمی‌ گیرند. هیچوقت یک تعهد محکم و روشن یا یک تصمیم قطعی برای پولدار شدن نمی‌ گیرند. دلشان می‌ خواهد و قصدش را دارند و آرزو می‌ کنند که یک روز پولدار شوند. دعا می‌ کنند و دعا می‌ کنند که پول زیاد به دست بیاورند اما هیچوقت تصمیم نمی‌ گیرند که، «من می‌ خواهم که پولدار بشم!» این تصمیم قدم مهمی برای رسیدن به استقلال مالی است.

شاید فردا

سومین دلیل پولدار نشدن آدمها انداختن کار امروز به فرداست. آدمها همیشه برای شروع نکردن کاری که لازم است برای رسیدن به استقلال مالی انجام دهند، بهانه دارند. همیشه ماه خوبی نیست، فصل خوبی نیست یا سال خوبی برای شروع نیست. وضعیت و شرایط اقتصادی در صنعت خوب نیست، بازار کساد است یا باید ریسک کنند یا امنیت خودشان را زیر پا بگذارند. شاید سال بعد.

برای به تعویق انداختن کارها همیشه دلیل هست. در نتیجه، ماه به ماه و سال به سال این کار را عقب می‌ اندازند تا جایی که دیگر دیر می‌ شود. حتی اگر برای یک نفر اتفاق بیفتد که بتواند پولدار شود، تصمیمش را هم بگیرد اما برای وارد عمل شدن امروز و فردا کند، همه برنامه‌ هایش آینده روشنی نخواهند داشت.

هزینه‌ اش را بپردازیم

چرا من پولدار نیستم؟ چهارمین دلیل اینکه مردم معمولاً فقیر بازنشسته می‌ شوند، چیزی است که اقتصاد دان‌ ها به آن تأخیر پاداش می‌ گویند. اکثریت زیادی از افراد وسوسه می‌ شوند که هر یک ریال آخرشان را هم خرج کنند و حتی باز هم قسطی خرید کنند. اگر نمی‌ توانیم پاداشمان را به تأخیر بیندازیم و خودمان را در خرج کردن هر پولی که درمی‌ آوریم محدود نکنیم، نمی‌ توانیم پولدار شویم. اگر نتوانیم صرفه‌ جویی را بعنوان یک عادت طولانی‌ مدت تمرین کنیم، برایمان غیرممکن خواهد بود که به استقلال مالی برسید. همانطور که دبلیو. کلمنت استون می‌ گوید، «اگر نمی‌ توانید پول پس‌انداز کنید، بذر سربلندی در شما نیست.»

چشم‌ انداز بزرگتر را ببینیم

پنجمین دلیل که باعث می‌ شود افراد فقیر بازنشسته شوند، به اندازه بقیه دلایل مهم است. این دلیل نداشتن چشم‌ انداز زمانی است. در یک تحقیق طولانی‌ مدت که توسط دکتر ادوارد بانفیلد در دانشگاه هاروارد در دهه پنجاه میلادی انجام گرفت و در سال ۱۹۶۴ در مجله The Unheavenly City به چاپ رسید، دلایل تحرک اقتصادی-اجتماعی روبه‌ بالا بررسی شد. او می‌ خواست بداند چطور می‌ توان پیشبینی کرد که یک خانواده یا فرد به سمت بالا در حرکت است یا خیر و اینکه گروه‌ های اقتصادی-اجتماعی در نسل بعد ثروتمندتر خواهند شد یا خیر.

همه این تحقیقات او را به یک عامل رساند که باعث شد نتیجه‌ گیری کند که درست‌ تر از سایر عوامل در پیشبینی موفقیت است. آنها آن را چشم‌ انداز زمان نامیدند. تعریف آن میزان زمانی است که برای برنامه‌ ریزی فعالیت‌ های روزانه و گرفتن تصمیمات مهم زندگی‌ هایمان اختصاص می‌ دهیم.

یک نمونه از چشم‌ انداز درازمدت عادت متداول خانواده‌ های سطح‌ بالای انگلستان برای ثبت‌ نام فرزندانشان در دانشگاه آکسفورد یا کمبریج به محض متولد شدن آن کودک است، حتی بااینکه ممکن است به هجده یا نوزده سالگی نرسد. به این چشم‌ انداز درازمدت در عمل می‌ گویند. زوج جوانی که ۱۵۰ هزار تومان در ماه خود را برای هزینه تحصیل فرزند خود کنار می‌ گذارند، زوجی با چشم‌ انداز زمانی درازمدت هستند. آنها حاضرند برای اطمینان از گرفتن نتیجه بهتر در طولانی‌ مدت، در کوتاه‌ مدت خود را قربانی کنند. افرادیکه چشم‌ انداز درازمدت دارند در مسیر زندگی‌ شان رشد اقتصادی خواهند داشت.

منبع : پرورش افکار

  • ۹۷/۰۱/۱۴
  • Fa Nazari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی