وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

پرورش افکار، بی شک برترین مجموعه آموزش قانون جذب و موفقیت همیشگی در عرصه کسب و کار و روابط با دیگران است.
سعی کرده‌ایم مقالات مفید و به روز را در این قسمت از سایت پرورش افکار به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. تمام تلاش تیم توانمند پرورش افکار جمع آوری کامل ترین بانک مقالات برای شما دوستداران علوم ذهنی است.
آرزوی امیر شریفی درخشش ایران و ایرانیان است و پرورش افکار وسیله ما برای رسیدن به این هدف …

  • ۰
  • ۰

20 نفر از فهرست قدرتمندترین زنان جهان در سال 2016


انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز
لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 18 امتیاز : 4.5]

ویژگی زنان قدرتمند تاریخ

آنگلا مرکل برای ششمین سال متوالی در صدر فهرست زنان قدرتمند جهان در سال ۲۰۱۶ قرار گرفت. مجله ی آمریکایی فوربز فهرستی از قدرتمندترین زنان جهان را در سال ۲۰۱۶ را منتشر کرده که در این لیست آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، قدرتمندترین زن جهان، برای ششمین سال متوالی در صدر است و بعد از او هیلاری کلینتون، قرار دارد. 50 نفر از 100 نفری که نام آن ها در این فهرست آمده‌ آمریکایی هستند و در میان 10 نفر اول هم نام تنها سه غیرآمریکایی دیده می‌شود که هر 3 از اروپا هستند.

زنان تاثیر گذار تاریخ

مجله ی فوربز این زنان را “باهوش ترین و سرسخت ترین زنان در میان کارآفرینان و سرمایه گذاران، صاحبان صنعت و تجارت، دانشمندان، بشردوستان و مدیران عاملی که نشانی از خود در دنیای امروز به جا گذاشته اند” توصیف کرده است.
 برای تهیه ی این فهرست 4 معیار در نظر گرفته شده است: ثروت (اعم از دارایی یا سود شرکت)، حضور رسانه ای، قلمرو نفوذ و میزان تأثیرگذاری در حوزه ی فعالیت. در این فهرست نامی از ایران نیست و تنها 4 نفر از کشورهای خاورمیانه و منطقه حضور دارند که 2 نفر از آن ها شهروند امارات متحده عربی هستند. لبنى بنت خالد بن سلطان القاسمی، وزیر همکاری و توسعه بین المللی امارات و رجاء عیسى القرق، مدیر اجرایی گروه عیسی صالح القرق و عضو هیأت مدیره ی اتاق صنعت و بازرگانی دبی، به ترتیب در رده های ۴۳ و ۹۱ در فهرست فوربز هستند.
امسال ۲۰ چهره ی تازه به فهرست قدرتمندترین زنان تاریخ اضافه شده اند و نام چهره های مشهوری از دنیای فرهنگ و هنر مانند آنجلینا جولی، بازیگر و فعال بشر دوست، تیلور سوئیفت، خواننده و الن دیجنرس، مجری مشهور آمریکایی از این لیست حذف شده است.
انتشار فهرست قدرتمندترین زنان دنیا در سال 2016
 
انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز
1-انگلا مرکل 62 ساله، صدر اعظم آلمان

قدرتمندترین زن دنیا ،زنی که در میان 27 عضو اتحادیه اروپا به عنوان ستون اصلی به شمار می آید و می توان گفت مسئولیت اصلی اتحادیه ی اروپا بر شانه های انگلا مرکل قرار گرفته است. انگلا مرکل برای کاهش میزان بدهی های اروپا سیاست تندرویی را در پیش گرفته و در میان دو قشر مرفه شمال اروپا و کشورهای جنوب اروپا چالشی ایجاد نمود؛ ولی با همه ی این اوصاف انگلا مرکل هنوز سرپا ایستاده است.
انگلا مرکل از سال 2005 صدر اعظم آلمان بوده است. برجسته ترین موفقیت 2012: دریافت جایزه ی صلح نوبل اتحادیه اروپا

رئیس جدید صندوق بین المللی پول,رئیس بانک اسپانیایی,رئیس جمهور شیلی

2-هیلاری کلینتون 69 ساله، وزیر خارجه ی سابق و نامزد قبلی ریاست جمهوری آمریکا

هیلاری کلینتون حدود یک سال را به تنهایی به 42 کشور مختلف سفر کرده بود. کاندیدای انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا چند سال گذشته را پرقدرت سپری کرده است. هیلاری کلینتون اعلام کرده بود که قصد دارد در پایان دوره وزارت خود زندگی آرامی داشته باشد. اما حامیان هیلاری کلینتون تمایل داشتند که او را به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در سال 2016 ببینند.

 رئیس جمهور کره جنوبی,رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا,ریاست جمهوری امریکا
3-جانت یلن 70 ساله، اقتصاددان آمریکایی، پروفسورای بازنشسته ی دانشگاه برکلی می باشد که ریاست فدرال رزرو را بر عهده دارد.
خانم جانت یلن چند ماه است که ریاست فدرال رزرو را بر عهده دارد و در واقع هدایت سیاست های پولی اقتصاد آمریکا را در اختیار گرفته است. کریستین لاگارد (Christine Lagarde)، رئیس صندوق بین المللی پول، در متنی که در هفته نامه ی تایم منتشر شده نوشته است: “باید اعتراف کنم زمانی که جانت یلن کار خود را به عنوان رئیس فدرال رزرو آغاز کرده است احساس آرامش می کنم؛ چرا که از آن زمان به بعد در نشست سران و مقامات بلند پایه ی جهان در میان مردانی کت و شلوار پوش کمتر احساس تنهایی می کنم.” خانم لاگارد نوشته که دغدغه هایی مانند نرخ بیکاری و باور به لزوم همکاری جهانی به جای تقابل از جمله نقاط مشترک او با خانم یلن است.
 
ریاست فدرال رزرو,زنان تاثیر گذار تاریخ,زنان قدرتمند
4-ملیندا گیتس 52 ساله، همسر بیل گیتس و مدیر سابق برخی از محصولات شرکت “مایکروسافت”

هنگامی که ما نام خود را بر بالای لیست ثروتمندترین و سخاوتمندترین بنیاد خصوصی دنیا داشته باشیم، آن وقت مجبوریم با واتیکان برخورد کنیم تا موضع خود را در برابر کنترل جمعیت تغییر دهیم.
کمک های این نهاد برای 12 سال آتی بالای 140 میلیون دلار در هر سال خواهد بود. ملیندا گیتس در سال های گذشته بیش از 34 میلیارد دلار در قالب کمک های مالی در ریشه کنی فقر، بهداشت عمومی و آموزش و پرورش انجام داده است.

زنان قدرتمند تاریخ,زنان قدرتمند جهان,سوزان وچیسکی

5-مری بارا 54 ساله، مدیر عامل اجرایی شرکت “جنرال موتورز” امریکا

مری بارا در موسسه جنرال موتورز در سال 1988 از دانشگاه استنفورد مدرک MBA  گرفت. این مدیر عامل موفق تجربه ی بیش از سه دهه فعالیت در جنرال موتورز را دارد و در حال حاضر، یکی از زنان ثروتمند جهان محسوب می‌شود.

شریل سندبرگ,صدر اعظم آلمان,قدرتمندترین زنان تاریخ

6-کریستین لاگارد 60 ساله، رئیس جدید صندوق بین المللی پول

کریستین لاگارد نخستین زنی است که برنامه های صندوق بین المللی را برای 188 کشور جهان اجرا کرده است.

قدرتمندترین زنان جهان,قدرتمندترین زنان دنیا,مدیر فروش شرکت اپل

7-شریل سندبرگ 47 ساله، مدیر ارشد عملیات “فیس بوک”

شریل سندبرگ نخستین زن عضو هیأت مدیره ی فیسبوک است و حدود 1میلیارد دلار از سهام فیسبوک متعلق به اوست. شریل سندبرگ کارشناس ارشد دانشگاه هاروارد است و به عنوان رئیس ستاد خزانه داری ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون خدمت کرده است. شریل سندبرگ حراج عمومی آنلاین شرکت گوگل را مدیریت نموده است. شریل سندبرگ یکی از زنان صاحب نام در عرصه ی فن آوری است که مشعل دار زنانی است که امیدوارانه میان کار و وظیفه ی مادرانه ی خود تعادل برقرار می کنند. شریل سندبرگ می گوید: “من فکر نمی کنم که همه چیز را با هم داشته باشم اما معتقدم که چه زن و چه مرد می توانند خانواده و کار را در کنار هم داشته باشند. هر چه زنان بیشتری در موقعیت های قدرتمند وارد شوند، سود بیشتری عاید جامعه می شود.”

مدیرعامل آی بی ام,مری بارا,مگ ویتمن

8-سوزان وویچیتسکی 48 ساله، مدیر عامل  “یوتیوب”

ملیندا گیتس,نخستین رییس جمهور زن تاریخ تایوان,همسر بیل گیتس

9-مگ ویتمن 60 ساله، رئیس و مدیر ارشد اجرایی “هیولت پاکارد”

همسر رئیس جمهور امریکا,هیلاری کلینتون,ویرجینیا مری

10-آنا پاتریکا بوتین 56 ساله، رئیس بانک اسپانیایی “سانتاندر”

ویژگی زنان قدرتمند

11-ویرجینیا مری 54 ساله، مدیرعامل “آی بی ام”

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

12-پارک گئون هی 64 ساله، رئیس جمهور کره جنوبی

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

13-میشل اوباما 52 ساله، همسر رئیس جمهور سابق امریکا

محبوبیت میشل اوباما در حدود 66٪ بود در حالیکه متوسط محبوبیت ریس جمهور آمریکا زیر 50٪ تعیین شده است. بانوی اول آمریکا دارای خصوصیاتی از قبیل داشتن تعهد در قبال خانواده های ارتشی ها و شیک پوش بودن است. در سال 2012 مدرسه ی حقوق هاروارد، هیأت المپیک ایالات متحده را در لندن هدایت کرد. آن ها کتابچه ای با عنوان “رشد سالم در آمریکا” منتشر کردند که درباره ی رشد سبزیجات و گوجه فرنگی در حیاط خلوت کاخ سفید بود که به ابتکار میشل اوباما انجام گرفته بود. 

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

14-ایندرا نویی 61 ساله، مدیرعامل شرکت بزرگ “پپسی کولا”

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

15-آنگلا آرنتس 56 ساله، مدیر فروش شرکت “اپل”

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

16-ابیگیل جانسون 55 ساله، مدیر عامل اجرایی شرکت سرمایه گذاری “فیدلیتی”

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

17-تسای اینگ ون 60 ساله، نخستین رئیس جمهور زن تاریخ تایوان

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

18-میشله باشله 65 ساله، رئیس جمهور شیلی

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

19-فدریکا موگرینی 43 ساله، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا

انگلا مرکل,ایندرا نویی,جنرال موتورز

20-سافرا کاتز 54 ساله، ریاست شرکت “اوراکل”

  • ۹۶/۰۸/۱۸
  • Fa Nazari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی