آیا میدانید پول خوشبختی نمی آورد
آیا پول خوشبختی نمیاره؟ آیا پول خوشبختی میاره؟ ( رابطه پول و خوشبختی)
بر اساس یک تحقیق جدید 71% از آمریکایی ها پول را عامل مهم در زندگی شان می دانند که این درصد فقط مختص به مردمان آمریکا نیست. بر اساس این تحقیق برخی از مردم دنیا نیز پول را عامل استرس می داند ولی استرس های مربوط به پول حول اعداد و ارقام نمی چرخد. این مشکل به طبقه های اجتماعی و اقتصادی جامعه هم کشیده می شود.
1- به کمتر از آنچه فکر می کنیم نیاز داریم
بیشتر چیزهایی که تصور می کنیم نمی توانیم بدون آنها زندگی کنیم. برای بیشتر مردم جهان یا حتی پدر و مادر بزرگتان کالای لوکس به حساب می آیند. این کالاها باعث ایجاد استرس در مردم جامعه خواهد شد.
۲- پول خوشبخت مان نمی کند
این فقط یک توهم است که فکر کنیم پول باعث خوشبختی ما میشود. تحقیقات بیشماری تا امروز این مسئله را ثابت کرده است. تجربه هم همین را میگوید، بعضی از شادترین آدم هایی که احتمالا می شناسید به هیچ عنوان دارای ثروت زیادی نمی باشند.
۳- پول هدف اصلی کار کردن نیست
پرداخت های مالی همیشه به عنوان یک انگیزه دهنده همیشگی موثر نیست و رابطه بین درآمد و رضایت از کار بسیار کم خواهد بود. به روایتی دیگر هرچه درآمدمان بیشتر باشد رضایتمان از کاری که انجام می دهیم بیشتر نخواهد
۴- ثروت هم مشکلات خاص خود را دارد
فقر مشکلاتی به همراه دارد. هیچ شکی در آن نیست ولی تمام مشکلات نیز با پول حل نخواهد شد. ما فکر میکنیم که بودن پول همیشه خوب است و دوست داریم که پولدار باشیم، ولی پول هم مشکلات خاص خودش را دارد. باعث از بین رفتن همدلی میشود، غرور و خودخواهی را بالا میبرد، باعث تنهایی میشود.
۵- آرزوی پول دار شدن زندگیمان را تباه خواهد کرد ( اهمیت پول در زندگی)
شنیده ایم که عشق به پول ریشه بدی هاست. ولی خیلی وقت ها میل به داشتن بیشتر و بیشتر، زندگیمان را تباه خواهد کرد، میل به پول اندوزی باعث از بین رفتن زمان با ارزش ما میشود و شاید نتوانیم درک درستی از زندگی به دست بیاوریم. با تمام این تفاسیر ما نمیگوییم پول بد است اما زیاده خواهی برای بدست آوردن پول باعث این میشود که زندگیمان زیر و رو شود.
- ۹۷/۱۰/۱۷