وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

وبلاگ پرورش افکار

برترین مجموعه آموزش قانون جذب

پرورش افکار، بی شک برترین مجموعه آموزش قانون جذب و موفقیت همیشگی در عرصه کسب و کار و روابط با دیگران است.
سعی کرده‌ایم مقالات مفید و به روز را در این قسمت از سایت پرورش افکار به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. تمام تلاش تیم توانمند پرورش افکار جمع آوری کامل ترین بانک مقالات برای شما دوستداران علوم ذهنی است.
آرزوی امیر شریفی درخشش ایران و ایرانیان است و پرورش افکار وسیله ما برای رسیدن به این هدف …

  • ۰
  • ۰


پردازش ذهن,ذهن خلاق,موفقیت در زندگی

انواع پردازش ذهن و چگونگی کارکرد آن

ذهن ما انسان ها بسیار شگفت انگیز است و دارای پردازنده خارق العاده ای می باشد که اطلاعات دریافتی از همه حواس را پردازش می کند. هر انسان یک شیوه غالب تفکر دارد که روشی خاص برای پردازش اطلاعات، جذب اطلاعات و استفاده از آن ها به بهترین شکل ممکن می باشد.

در تفکر خلاق از سه نوع پردازش اطلاعات استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با روش های کارکرد ذهن خلاق و انواع پردازش اطلاعات که موجب موفقیت یا عدم موفقیت در زندگی می شود، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

افراد دیداری

افراد دیداری با عکس ها، واژگان مکتوب، تصاویر، جداول و نمودارها فکر می کنند و برای درک مسئله یا اطلاعات باید آن ها را ببینند.

افراد شنیداری

بعضی دیگر از افراد باید ایده ها، صداها، بحث ها و موسیقی ها را بشنوند.

افراد حسی  حرکتی

افراد حسی – حرکتی به عواطف، احساسات، حرکت یا تماس فیزیکی توجه بیشتری دارند. آن ها باید مسئله یا شرایط را حس کنند. بسیار دوست دارند که اشیاء را بردارند، آن ها را در دست بگیرند، بررسی کنند و احساس نمایند. آن ها دوست دارند در زمان گفتگو کردن به جای ثابت نشستن به این طرف و آن طرف بروند.

پردازش ذهن,ذهن خلاق,موفقیت در زندگی

۱ – همه موارد را امتحان کنید

زمانی که برای حل مسئله تلاش می کنید، باید همه این روش ها را امتحان کنید، به خصوص وقتی با گروهی از افراد کار می کنید که روش های پردازش متفاوتی دارند. مطالب را بنویسید. در مورد آن ها صحبت کنید و آن ها را به بحث متفاوتی بگذارید.

سپس برخیزید و قدم بزنید و دیگران را هم به حرکت کردن تشویق نمایید. نگاه کردن به تصاویر و رسم نمودارها روشی فوق العاده برای افراد دیداری است؛ تا بتوانند بینشی به دست آورند و مسئله یا شرایط را با عمق بیشتری درک کنند.

تشویق افراد به بحث کردن، گفتن مطالب با صدای بلند و گفتگو در مورد مسئله یا شرایط برای متفکر شنیداری بسیار مفید است.

همچنین برای فعال کردن حواس حسی – حرکتی هم می توانید مطالبی را بنویسید، با صدای بلند در مورد آن ها صحبت کرده یا به بحث و گفتگو بنشینید، یا این که قدم بزنید و حرکت کنید. گاهی قدم زدن در پارک یا برخاستن از پشت میز و یک استراحت کوتاه روشی فوق العاده برای متفکر حسی – حرکتی است، تا به پیشرفت هایی در حل مسئله و رسیدن به موفقیت در زندگی دست پیدا کند.

۲ – درس هایی از برگزاری سمینارها و کارگاه های موثر

بسیاری از مدرسان در کارگاه های آموزشی مختلف، مطالب کلیدی و مهم را روی تخته وایت برد می نویسند و حضار را تشویق می کنند که از روی آن ها یادداشت برداری کنند. سپس از آن ها می خواهند تا در مورد برداشت های خود از این ایده های جدید بحث کنند. آن ها همیشه سعی می کنند که در همان ابتدای کار حواس پردازنده دیداری، شنیداری و حسی – حرکتی را فعال کنند.

جالب است بدانید که این شرکت کننده ها همیشه از میزان هوشیاری و انرژی خود پس از هشت ساعت سمینار یا کارگاه آموزشی شگفت زده می شدند. دلیل آن هم خیلی ساده است و به خاطر فعالیت کامل مغزشان در طول روز بوده است.

۳ – روش غالب خود را مشخص نمایید

همه افراد از تفکر دیداری، شنیداری و حسی – حرکتی استفاده می کنند؛ اما هر کدام از ما روشی غالب یا مطلوب برای تفکر داریم که می تواند ما را به موفقیت در زندگی برساند. به خصوص زمانی که با گروهی از افراد روی مسئله یا تصمیمی کار می کنید، از همه این سه حس استفاده می کنید.

فرض کنید باید افراد گروه را به روش های مختلفی جذب کنید. گاهی اعداد و ارقامی را دست افراد می دهید که حتی نیم نگاهی هم به آن ها نمی اندازند، زیرا روش تفکر آن ها به جای دیداری، شنیداری یا حسی – حرکتی است.

پردازش ذهن,ذهن خلاق,موفقیت در زندگی

۴ – اطلاعات را به روش مطلوب افراد ارائه دهید

بنا به گفته پیتر دراکر یکی از مهم ترین کارها برای رسیدن به موفقیت در زندگی یا کسب و کارتان، شناخت روش مطلوب مدیرتان برای پردازش اطلاعات است. اگر میرتان متفکر دیداری است، باید گزارش ها را مکتوب ارائه کنید تا بتوانید بک به یک در مورد مطالبی که نوشته اید با هم به بحث و گفتگو بنشینید.

اگر هم مدیرتان شنیداری است، بهتر است شرایط را به صورت شفاهی برای او توضیح دهید تا مدیرتان به راحتی اطلاعات را در حافظه خود ثبت نماید. اگر مدیرتان یک متفکر حسی – حرکتی است، حتما دوست دارد که مطالب شما را لمس یا احساس کند؛ مطمئنا می بینید که در زمان صحبت شما بر می خیزد و تحرک فیزیکی زیادی دارد.

بنابراین زمانی که شما یک گزارش مکتوب را به کسی می دهید که یک پردازنده شنیداری است، می بینید که احساس سردرگمی می کند و دائم از شما سوال می پرسد «اصل مطلب را بگو! خلاصه این هایی که نوشته ای چیست؟» همچنین اگر با یک پردازنده دیداری سر و کار دارید، وقتی اخبار و اطلاعات جدید را برایش تعریف می کنید، به احتمال خیلی زیاد به شما می گوید «آیا امکانش هست که آن ها را برایم بنویسی؟»

بنابراین شما به هر اندازه بتوانید زمان حل مسئله یا اتخاذ تصمیم با کارمندان، از هر سه روش پردازش استفاده کنید، ایده ها و راه حل های بهتر و روشنگرتری به ذهنتان می رسد که موجب دستیابی به موفقیت در زندگی و کسب و کارتان خواهد شد.

در این جا قصد داریم دو تمرین عملی به شما معرفی کنیم:

۱ – روش مطلوب یا اصلی یادگیری و جذب اطلاعات خود را مشخص نمایید. این روش چیست؟

۲ – روش غالب تفکر مدیر و کارمندان کلیدی خود را مشخص کنید. از آن ها سوال بپرسید که دوست دارند اطلاعات را چگونه دریافت کنند و سپس اطلاعات را به همان شکل مطلوب در اختیار آن ها قرار دهید.

  • ۹۸/۰۳/۱۹
  • Fa Nazari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی